huis geraakt niet verkocht

Huis Verkopen: Wat te doen als het niet lukt?

Het overkomt veel huiseigenaars. Je zet je huis te koop, vol verwachtingen, maar na maanden op de markt, verzucht je: ‘Help, ik krijg mijn huis niet verkocht. Wat nu?’ In dit geval is er een oplossing. De Antwerpse Huisopkoper koopt je huis, of het nu gaat om een rijhuis, herenhuis, of villa.

De uitdagingen bij het verkopen van een huis

De redenen waarom een huis niet verkocht wordt, kunnen uiteenlopen. Soms is de woning simpelweg niet in de beste staat, met achterstallig onderhoud of nood aan renovatie, wat kopers afschrikt. In andere gevallen, vooral bij een erfenis, kun je opgescheept zijn met een huis dat vol staat met een inboedel die decennialang is verzameld. Dit kan het verkopen van een woning aanzienlijk bemoeilijken. Voor veel eigenaars is de gedachte aan het uitvoeren van verfraaiingswerken of het leeghalen van een huis een enorme last.

De Antwerpse Huisopkoper biedt de oplossing

Hier komt de Antwerpse Huisopkoper om de hoek kijken. Wij kopen huizen die moeilijk verkoopbaar zijn, en bieden een aantal zekerheden die het proces transparant, eerlijk en eenvoudig maken.

  • Snel en zonder gedoe. Ons team van experts is gespecialiseerd in het snel en efficiënt afhandelen van woningverkopen. We bieden je een reële marktprijs voor je woning, zonder verborgen kosten. We begrijpen dat tijd een belangrijke factor kan zijn en beslissen binnen een dag.
  • Discreet. Je huis verkopen is een persoonlijke zaak. De Antwerpse Huisopkoper garandeert een discrete afhandeling van de verkoop, zodat jouw situatie met respect en vertrouwelijkheid wordt behandeld. Dus geen bezichtigingen en geen foto’s op internet.
  • Geen commissie. In tegenstelling tot traditionele vastgoedmakelaars, rekent de Antwerpse Huisopkoper geen commissie aan. Dit betekent dat je het volledige bedrag van de verkoop ontvangt, zonder aftrek van extra kosten.
  • Full-service. Van het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop, we bieden een full-service aanpak. Dit houdt in dat we alle aspecten van de verkoop voor onze rekening nemen, inclusief eventuele renovatie, schoonmaak of opruimwerkzaamheden. Wij verzorgen ook alle wettelijke rompslomp, zoals het sinds kort verplichte asbestattest.
  • Verkoopgarantie en direct voorschot. In welke staat je huis zich ook bevindt, wij kopen het voor een marktconforme prijs en je ontvangt direct een voorschot tot € 25.000.

De eerste stap

Verzucht je ook: ‘Help, ik krijg mijn huis niet verkocht?’ Zet vandaag nog de eerste stap naar een gegarandeerde verkoop, en neem contact op met de Antwerpse Huisopkoper. Een van onze experts komt dan langs om je woning te evalueren, rekening houdend met alle aspecten, van locatie tot staat van onderhoud. Wij ‘zien erdoor’ en begrijpen de potentie van jouw huis, zelfs als dit momenteel niet op zijn best is en een uitdaging vormt voor de traditionele markt. Vervolgens doen we een eerlijk en transparant bod. Accepteer je dit bod, dan heb je direct en zonder gedoe jouw huis verkocht, en ontvangt nog dezelfde dag een aanzienlijk voorschot op de verkoopprijs.


Je denkt eraan je huis of appartement te verkopen? Kijk dan zeker eens naar onze 4 voordelen.
Overtuigd? Vraag hier een gratis en vrijblijvende prijsvoorstel aan. We helpen je graag verder!