Herenhuis verkopen

in Antwerpen en omgeving

Je wilt sneleenvoudig en discreet jouw herenhuis verkopen zonder rompslomp? Er mag gerust (veel) werk aan zijn. Het huis dient niet leeg te zijn. Wij kopen uw herenhuis aan een correcte prijs en zonder extra kosten voor jou. Bel nu of vul het contactformulier in!

0479 79 79 78

Waarom kopen wij uw herenhuis?

Als Antwerpse huisopkoper zijn wij steeds op zoek naar statige woningen, herenhuizen of burgerwoningen in Antwerpen en zelfs daarbuiten. De verkoop van een herenhuis of burgerwoning is een apart segment binnen de vastgoedmarkt en vraagt daarom een bijzondere expertise. Deze herenhuizen kunnen zich in eender welke staat bevinden; te restaureren, te renoveren, op te frissen of in goede staat. Onze renovatie-afdeling zal deze volgens de huidige isolatie- en bouwnormen volledig renoveren om deze nadien in verhuur of verkoop te brengen. Aarzel niet indien je jouw herenhuis of statige woning wil verkopen, bij ons is ze in goede handen.

Tevreden klanten

loader-image
maart 2024

Evita VdH. uit Merksem

Mijn huis moest snel verkocht zijn omdat de kosten voor herstelling opliepen(lekkend dak). Door aan Wim te verkopen weet ik dat ik de juiste beslissing heb genomen. De verkoop was rond op 6 weken, mijn voorschot had ik na 1 dag al op mijn rekening staan. Moest ik nog een huis hebben zou ik het ook aan Wim Verkopen 🙂

maart 2024

Fam. K – Seefhoek Antwerpen

We zijn tevreden over de samenwerking met Wim. De termijn van 7 weken voor het verlijden van de akte werd strikt nagekomen. Ik zou hun zeker aanbevelen aan familie en vrienden (dit heb ik trouwens al gedaan!).

januari 2020

Christine Berchem

Moest ik het geweten hebben dan had ik jullie al eerder gebeld. Ik verkocht mijn huis aan jullie en kon er nog 6 maanden in blijven wonen waardoor ik mijn verhuis rustig kon voorbereiden en ik had het geld al ontvangen.

Antwerpse huisopkoper koopt jouw herenhuis/burgerwoning.

Als Antwerpse huisopkoper zijn wij gespecialiseerd in het aankopen van  statige woningen of herenhuizen in Antwerpen. Omdat we zelf het huis kopen (en niet op de markt aanbieden zoals een makelaar) kan de verkoop doorgaan wanneer jij wil en in alle discretie. Geen bord aan de gevel, geen huisbezoeken gedurende maanden. De herenhuizen kunnen zich in eender welke staat bevinden; te restaureren, te renoveren, op te frissen of in goede staat. Kortom als uw een herenhuis of statig pand wilt verkopen slechts 1 adres de Antwerpse huisopkoper.

Onze Werkwijze

 • Contact

  Stel jouw herenhuis aan ons voor door het formulier in te vullen of te bellen naar het nummer 0479 79 79 78. Je ontvangt onze reactie binnen de 24u.

 • Bezichtiging

  Na analyse van jouw herenhuis maken we een kosteloze afspraak voor de bezichtiging. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden.
 • Bod

  Na een bezoek ter plaatse bepalen we de waarde van jouw herenhuis volgens een grondige en professionele berekening.
 • Verkocht

  Na onderling akkoord stelt een, door u gekozen, notaris de verkoopovereenkomst op en betalen wij het voorschot aan jou. Na ongeveer 2 maanden volgt de akte en wordt het resterende bedrag betaald.

Wij kopen uw herenhuis/burgerwoning

Verkoop stress-vrij en zonder makelaar

Discreet

Wij komen langs met een anonieme wagen voor een bezichtiging op een tijdstip dat jij verkiest, niemand weet dat wij over de verkoop van jouw eigendom komen praten.

Verkoop gratis

Wij kopen jouw herenhuis direct op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers maw, wij handen snel en zeer efficiënt.

Stress-vrij

Wij regelen alles voor de verkoop van jouw burgerwoning! Met onze kennis van zaken vragen wij alle attesten en keuringen aan en zorgen zelf voor de volledige afhandeling van de verkoop.

Zeker van verkoop

Jouw herenhuis is met zekerheid verkocht, zodra je ons bod aanvaard. Bij akkoord betalen wij je direct een voorschot tot 25.000€.

appartementen in Antwerpen

Waarom voor ons kiezen en niet voor een makelaar?

 • Geen dure tijdsinvesterende renovaties
 • Marktconforme aanbieding in dagen
 • Verkoop zonder commissies
 • Geen extra kosten voor het schatten van je appartement
 • Geen overbruggingskrediet

Makelaars

 • Het kan maanden duren tot verkoop
 • Tijd spenderen aan een likje verf
 • Meestal 5% of meer commissie + extra’s
 • 2 x huur afbetalen van een woning
 • Onzeker van verkoop/geen garanties

Benieuwd naar de waarde van je herenhuis?

Vraag dan snel een schatting aan. De schatting is vrijblijvend en gratis.
We antwoorden snel.