Ik koop uw huis

Het is nog steeds niet makkelijk om een huis of appartement te verkopen. Wilt u uw huis of apprtement snel verkopen zonder veel rompslomp , discreet en vastgoedmakelaar? Dan bent u aan het juiste adres, al sinds 2000. Ik koop uw huis snel, discreet en zonder extra kosten. En daarenboven: u ontvangt tot  25.000 euro* voorschot.

Uw huis verkopen zonder makelaar is handig in volgende situaties

U ontvangt direct een bod van ons, als u het goedkeurd kunnen wij onmiddellijk een overeenkomst opstellen en kan er een voorschot betaald worden, daarna wordt alles geregeld via de notaris.

IK KOOP VASTGOED IN HEEL VLAANDEREN, ONGEACHT IN WELKE STAAT

In welke staat het huis, rijhuis, appartement ook is, laat het leegmaken of schoonmaken gerust over aan mij, of misshien wilt u een te renoveren woning verkopen, nieuwbouw of vertrekt u naar het buitenland…. Wij bieden een volledige  service aan, alle attesten bij de verkoop van uw vastgoed wordt door mij aangevraagd en betaald. Uw huis verkopen, zorgeloos en snel is nog nooit zo makkelijk geweest.

Geen gedoe, geen stress, geen rompslomp, geen wachttijden, geen papierwerk en geen kosten dat gepaard gaat met de verkoop via een immokantoor of op de vrije markt.

0479 79 79 78

Hoe gaan wij te werk?

Contact

Stel jouw appartement aan ons voor door het formulier in te vullen of te bellen naar het nummer 0479 79 79 78. Je ontvangt onze reactie binnen de 24u.

Bezichtiging

Na analyse van jouw studio maken we een kosteloze afspraak voor de bezichtiging. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden.

Bod

Na een bezoek ter plaatse bepalen we de waarde van jouw appartement volgens een grondige en professionele berekening.

Verkocht

Na onderling akkoord stelt een, door u gekozen, notaris de verkoopovereenkomst op en betalen wij het voorschot aan jou. Na ongeveer 2 maanden volgt de akte en wordt het resterende bedrag betaald.

Waarom kiezen voor ons en niet voor een makelaar?

  • Geen dure tijdsinvesterende renovaties
  • Marktconforme aanbieding in dagen
  • Verkoop zonder commissies
  • Geen extra kosten voor het schatten van je huis
  • Geen overbruggingskrediet

Makelaars

  • Het kan maanden duren tot verkoop
  • Tijd spenderen aan een likje verf
  • Meestal 5% of meer commissie + extra’s
  • 2 x huur afbetalen van een woning
  • Onzeker van verkoop/geen garanties

Verkoop stress-vrij en zonder makelaar

Verkoop stress-vrij en zonder makelaar

Discreet

Wij komen langs met een anonieme wagen voor een bezichtiging op een tijdstip dat jij verkiest, niemand weet dat wij over de verkoop van jouw eigendom komen praten.

Verkoop gratis

Wij kopen jouw huis direct op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers maw, wij handen snel en zeer efficiënt.

Stress-vrij

Wij regelen alles voor de verkoop van jouw rijhuis! Met onze kennis van zaken vragen wij alle attesten en keuringen aan en zorgen zelf voor de volledige afhandeling van de verkoop.

Zeker van verkoop

Jouw rijhuis is met zekerheid verkocht, zodra je ons bod aanvaard. Bij akkoord betalen wij je direct een voorschot tot 25.000€.

Ben je overtuigd van onze aanpak?

Vul het formulier in en wij contacteren je vandaag nog