Uw huis verkocht in één dag

Een huis of appartement verkopen of verhuren doe je niet elke dag en moet bijgevolg zeer doordacht gebeuren.  Geef je de voorkeur om het zelf te verkopen. Dan zijn hier een paar tips voor een vlotte verkoop in één dag.

Hoe schets je een juist beeld

Als je je huis of appartement te koop of te huur zet, moet je mensen overtuigen om een kijkje te komen nemen naar de woning. Dat kan je best doen door een zo correct mogelijk beeld van de woning te laten zien. Neem alvast een pen en papier en lijst voldoende informatie op over de woning: Hoeveel (slaap)kamers heeft je huis of appartement en hoe groot zijn ze? Weet je hoeveel de totale woon- en grondoppervlakte bedraagt? Wanneer werd het pand gebouwd en wanneer werd het de woonst voor het laatst gerenoveerd? Is er een terra, tuin, garage of parking aanwezig?

Een kandidaat koper/huurder wil niet alleen informatie over het huis of appartement zelf, hij wil ook een idee krijgen van de omgeving. Een woning nabij een (bus)station kan immers aantrekkelijk zijn voor iemand die naar zijn werk pendelt. Is er ook veel groen in de buurt, zijn er winkels of zijn er veel scholen zijn vaak belangrijke punten waar een mogelijk nieuwe bewoner aandacht voor heeft. En wat ook de prijs mede bepaald..

Zet alle pluspunten van de woning en de omgeving in de verf, zonder de dingen mooier en beter voor te stellen dan ze zijn. Zijn er minpunten en die zijn er ook, meld deze en laat deze zeker zien. Met dit laatste zou je wel eens meer kandidaat bezoekers kunnen krijgen, maar de kans dat ze kopen is gering.

Bepaal een realistische verkoopprijs

Iemand die een nieuwe woning zoekt, stelt een bepaald maximum bedrag voorop en zal aan de hand hiervan een eerste selectie in huizen of apprtementen maken. Een juiste prijsbepaling is dus van enorm belang. De juiste prijs is de prijs die iemand bereid is om voor jouw woning te betalen. Helaas strookt dit niet altijd met wat je graag zou willen krijgen. De nieuwe toekomstige bewoner heeft immers nog niet dezelfde emotionele band met de woning.

0479 79 79 78

Hoe gaan wij te werk?

Contact

Stel jouw appartement aan ons voor door het formulier in te vullen of te bellen naar het nummer 0479 79 79 78. Je ontvangt onze reactie binnen de 24u.

Bezichtiging

Na analyse van jouw studio maken we een kosteloze afspraak voor de bezichtiging. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden.

Bod

Na een bezoek ter plaatse bepalen we de waarde van jouw appartement volgens een grondige en professionele berekening.

Verkocht

Na onderling akkoord stelt een, door u gekozen, notaris de verkoopovereenkomst op en betalen wij het voorschot aan jou. Na ongeveer 2 maanden volgt de akte en wordt het resterende bedrag betaald.

Waarom kiezen voor ons en niet voor een makelaar?

  • Geen dure tijdsinvesterende renovaties
  • Marktconforme aanbieding in dagen
  • Verkoop zonder commissies
  • Geen extra kosten voor het schatten van je huis
  • Geen overbruggingskrediet

Makelaars

  • Het kan maanden duren tot verkoop
  • Tijd spenderen aan een likje verf
  • Meestal 5% of meer commissie + extra’s
  • 2 x huur afbetalen van een woning
  • Onzeker van verkoop/geen garanties

Uw huis verkocht in één dag?

Verkoop stress-vrij en zonder makelaar

Discreet

Wij komen langs met een anonieme wagen voor een bezichtiging op een tijdstip dat jij verkiest, niemand weet dat wij over de verkoop van jouw eigendom komen praten.

Verkoop gratis

Wij kopen jouw huis direct op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers maw, wij handen snel en zeer efficiënt.

Stress-vrij

Wij regelen alles voor de verkoop van jouw rijhuis! Met onze kennis van zaken vragen wij alle attesten en keuringen aan en zorgen zelf voor de volledige afhandeling van de verkoop.

Zeker van verkoop

Jouw rijhuis is met zekerheid verkocht, zodra je ons bod aanvaard. Bij akkoord betalen wij je direct een voorschot tot 25.000€.

Ben je overtuigd van onze aanpak?

Vul het formulier in en wij contacteren je vandaag nog