We kopen direct uw huis

U heeft een huis of appartement dat u wenst te verkopen? Uw huurders betalen niet of niet stipt of ze betalen maar een deel. Staat uw vastgoed op het leegstandsregister of heeft u regelmatig last van leegstand en de daarbij horende leegstandsbelasting? Stel dat uw pand bouwvallig of onbewoonbaar verklaard is? U wilt niet samenwerken met een vastgoed makelaar maar wenst meteen toegang tot directe kopers?

Als dit nu een commerciële ruimte, handelspand, opbrengsteigendom, garage, appartement, huis, magazijn, of bouwgrond is, bij ons kunt u terecht met uw met uw vastgoed.

Wij kopen uw eigendom zelf! Dit zonder tussenpersonen en dus ook zonder commisie, makelaars en andere partijen die geld kosten. Attesten zoals EPC ea zijn niet nodig, die epc attesten en andere worden door ons aangevraagd en betaald.

0479 79 79 78

Hoe gaan wij te werk?

Contact

Stel jouw huis aan ons voor door het formulier in te vullen of te bellen naar het nummer 0479 79 79 78. Je ontvangt onze reactie binnen de 24u.

Bezichtiging

Na analyse van jouw rijhuis maken we een kosteloze afspraak voor de bezichtiging. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden.

Bod

Na een bezoek ter plaatse bepalen we de waarde van jouw rijhuis volgens een grondige en professionele berekening.

Verkocht

Na onderling akkoord stelt een, door u gekozen, notaris de verkoopovereenkomst op en betalen wij het voorschot aan jou. Na ongeveer 2 maanden volgt de akte en wordt het resterende bedrag betaald.

Waarom kiezen voor ons en niet voor een makelaar?

  • Geen dure tijdsinvesterende renovaties
  • Marktconforme aanbieding in dagen
  • Verkoop zonder commissies
  • Geen extra kosten voor het schatten van je huis
  • Geen overbruggingskrediet

Makelaars

  • Het kan maanden duren tot verkoop
  • Tijd spenderen aan een likje verf
  • Meestal 5% of meer commissie + extra’s
  • 2 x huur afbetalen van een woning
  • Onzeker van verkoop/geen garanties

Verkoop stress-vrij en zonder makelaar

Discreet

Wij komen langs met een anonieme wagen voor een bezichtiging op een tijdstip dat jij verkiest, niemand weet dat wij over de verkoop van jouw eigendom komen praten.

Verkoop gratis

Wij kopen jouw huis direct op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers maw, wij handen snel en zeer efficiënt.

Stress-vrij

Wij regelen alles voor de verkoop van jouw rijhuis! Met onze kennis van zaken vragen wij alle attesten en keuringen aan en zorgen zelf voor de volledige afhandeling van de verkoop.

Zeker van verkoop

Jouw rijhuis is met zekerheid verkocht, zodra je ons bod aanvaard. Bij akkoord betalen wij je direct een voorschot tot 25.000€.

Ben je overtuigd van onze aanpak?

Vul het formulier in en wij contacteren je vandaag nog