Snel huis verkopen

Wat is de snelste weg naar de verkoop van uw huis of appartement?

Ofwel belt u  ons op of u klikt op contact. U kiest wat voor u het makkelijkst is.

We maken een afspraak, misschien kan nog dezelfde dag. U wilt waarschijnlijk geen tijd verliezen? Als het in uw en onze agenda past, is een afspraak zeer snel mogelijk, vaak dezelfde dag nog.

Ik kom bij u langs en analyseer  uw huis, uw appartement, uw bouwgrond. Ik rijd in een discrete auto, dus niemand weet wie ik ben of waarover ik kom praten met u.dus over een snelle verkoop van uw huis weten niemand iets uit de buurt.

Ik bied u de best mogelijke prijs Ik ken de marktprijs en u krijgt een zeer realistisch bod. U kiest dan zelf of u op ons bod ingaat of niet.

Ik beslis ter plaatse direct over de aankoop. U hoeft dus niet onnodig te wachten. Kom ik meteen tot een akkoord over de verkoop met u  dan krijgt u tot 25.000 euro voorschot.

Ik koop uw vastgoed en handel de verkoop volledig af. Vanaf dan handelt de notaris het officiële gedeelte af. Mijn kennis en ervaring helpen u alles zonder zorgen te regelen.

0479 79 79 78

Hoe gaan wij te werk?

Contact

Stel jouw appartement aan ons voor door het formulier in te vullen of te bellen naar het nummer 0479 79 79 78. Je ontvangt onze reactie binnen de 24u.

Bezichtiging

Na analyse van jouw studio maken we een kosteloze afspraak voor de bezichtiging. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden.

Bod

Na een bezoek ter plaatse bepalen we de waarde van jouw appartement volgens een grondige en professionele berekening.

Verkocht

Na onderling akkoord stelt een, door u gekozen, notaris de verkoopovereenkomst op en betalen wij het voorschot aan jou. Na ongeveer 2 maanden volgt de akte en wordt het resterende bedrag betaald.

Waarom kiezen voor ons en niet voor een makelaar?

  • Geen dure tijdsinvesterende renovaties
  • Marktconforme aanbieding in dagen
  • Verkoop zonder commissies
  • Geen extra kosten voor het schatten van je huis
  • Geen overbruggingskrediet

Makelaars

  • Het kan maanden duren tot verkoop
  • Tijd spenderen aan een likje verf
  • Meestal 5% of meer commissie + extra’s
  • 2 x huur afbetalen van een woning
  • Onzeker van verkoop/geen garanties

Snel huis verkopen?

Verkoop stress-vrij en zonder makelaar

Discreet

Wij komen langs met een anonieme wagen voor een bezichtiging op een tijdstip dat jij verkiest, niemand weet dat wij over de verkoop van jouw eigendom komen praten.

Verkoop gratis

Wij kopen jouw huis direct op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers maw, wij handen snel en zeer efficiënt.

Stress-vrij

Wij regelen alles voor de verkoop van jouw rijhuis! Met onze kennis van zaken vragen wij alle attesten en keuringen aan en zorgen zelf voor de volledige afhandeling van de verkoop.

Zeker van verkoop

Jouw rijhuis is met zekerheid verkocht, zodra je ons bod aanvaard. Bij akkoord betalen wij je direct een voorschot tot 25.000€.

Ben je overtuigd van onze aanpak?

Vul het formulier in en wij contacteren je vandaag nog