Herenhuis verkopen

in Antwerpen en Gent

Je wilt sneleenvoudig en discreet jouw herenhuis verkopen zonder rompslomp? Er mag gerust (veel) werk aan zijn. Het huis dient niet leeg te zijn. Wij kopen uw herenhuis aan een correcte prijs en zonder extra kosten voor jou. Bel nu of vul het contactformulier in!

0479 79 79 78

Waarom kopen wij uw herenhuis?

Als Antwerpse huisopkoper zijn wij steeds op zoek naar statige woningen of herenhuizen in Antwerpen en Gent en zelfs daarbuiten. De verkoop van herenhuizen is een apart segment binnen de vastgoedmarkt en vraagt daarom een bijzondere expertise. Deze herenhuizen kunnen zich in eender welke staat bevinden; te restaureren, te renoveren, op te frissen of in goede staat. Onze renovatie-afdeling zal deze volgens de huidige isolatie- en bouwnormen volledig renoveren om deze nadien in verhuur of verkoop te brengen. Aarzel niet indien je jouw herenhuis of statige woning wil verkopen, bij ons is ze in goede handen.

Tevreden klanten

loader-image
Annemie V uit hoboken
juli 2021

A. V. Antwerpen

Ik stuur je een bericht om je te bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt. Ik ben een vrouw alleen en dan is het niet zo simpel om nog in een woning te blijven die te groot is en moet opgefrist worden. Bedankt om al die attesten aan te vragen en mij ook te…

februari 2022

Hoboken

Beste Wim, ik ben bijzonder content over je manier van werken. Ik had geen zin in al die bezoeken in mijn huis van al die onbekende mensen, ik heb dat ooit al eens meegemaakt en werd er niet goed van als ik er aan terugdenk. Jij kwam kijken gaf mij een prima prijs en de…

huisopkoper
mei 2021

Norbert E. Ambtenaar – Antwerpen

Allerbeste Wim, ik zag het niet meer zitten om mijn woning nog verder te renoveren, ben ook al iets ouder  en mijn gezondheid wou niet meer mee. Ben blij dat ik jou online gevonden heb en dat je mij een goede prijs betaalde voor mijn woonst. Nog eens merci voor alles zo correct te regelen.

Antwerpse huisopkoper koopt jouw herenhuis.

Als Antwerpse huisopkoper zijn wij gespecialiseerd in het aankopen van  statige woningen of herenhuizen in Antwerpen en Gent en zelfs daarbuiten. De verkoop van herenhuizen is een apart segment binnen de vastgoedmarkt en vraagt daarom een bijzondere expertise. De aankoop van herenhuizen kan zeer snel gebeuren in alle discretie. Deze herenhuizen kunnen zich in eender welke staat bevinden; te restaureren, te renoveren, op te frissen of in goede staat. Kortom als uw een herenhuis of statig pand wilt verkopen slechts 1 adres de Antwerpse huisopkoper.

Onze Werkwijze

 • Contact

  Stel jouw herenhuis aan ons voor door het formulier in te vullen of te bellen naar het nummer 0479 79 79 78. Je ontvangt onze reactie binnen de 24u.

 • Bezichtiging

  Na analyse van jouw studio maken we een kosteloze afspraak voor de bezichtiging. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden.
 • Bod

  Na een bezoek ter plaatse bepalen we de waarde van jouw herenhuis volgens een grondige en professionele berekening.
 • Verkocht

  Na onderling akkoord stelt een, door u gekozen, notaris de verkoopovereenkomst op en betalen wij het voorschot aan jou. Na ongeveer 2 maanden volgt de akte en wordt het resterende bedrag betaald.

Wij kopen uw herenhuis

Verkoop stress-vrij en zonder makelaar

Discreet

Wij komen langs met een anonieme wagen voor een bezichtiging op een tijdstip dat jij verkiest, niemand weet dat wij over de verkoop van jouw eigendom komen praten.

Verkoop gratis

Wij kopen jouw herenhuis direct op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers maw, wij handen snel en zeer efficiënt.

Stress-vrij

Wij regelen alles voor de verkoop van jouw herenhuis! Met onze kennis van zaken vragen wij alle attesten en keuringen aan en zorgen zelf voor de volledige afhandeling van de verkoop.

Zeker van verkoop

Jouw herenhuis is met zekerheid verkocht, zodra je ons bod aanvaard. Bij akkoord betalen wij je direct een voorschot tot 25.000€.

Waarom kiezen voor ons en niet voor een makelaar?

 • Geen dure tijdsinvesterende renovaties
 • Marktconforme aanbieding in dagen
 • Verkoop zonder commissies
 • Geen extra kosten voor het schatten van je huis
 • Geen overbruggingskrediet

Makelaars

 • Het kan maanden duren tot verkoop
 • Tijd spenderen aan een likje verf
 • Meestal 5% of meer commissie + extra’s
 • 2 x huur afbetalen van een woning
 • Onzeker van verkoop/geen garanties

Benieuwd naar de waarde van je herenhuis?

Vraag dan snel een schatting aan. De schatting is vrijblijvend en gratis.
We antwoorden snel.